Forever Freedom

Forever Freedom®

De aloë vera gel met een frisse sinaasappelsmaak. Verrijkt met chondroïtinesulfaat, glucosaminesulfaat en methylsulfonylmethaan (MSM).

Een echte fitnessdrank gemaakt van pure aloë vera-gel met natuurlijk sinaasappelsapconcentraat. Voor alle actieve mensen en sporters die in beweging willen blijven.

De Forever Freedom is een echte fitnessdrank gemaakt van pure aloë vera-gel met natuurlijk sinaasappelsapconcentraat. Voor alle actieve mensen en sporters die in beweging willen blijven.

Jouw fitnessdrankje

De Forever fitnessdrank voorziet je van een waardevolle dosis belangrijke voedingsstoffen en vitale stoffen. Conclusie van de aloë vera-drank: een pluspunt voor u en uw organisme.

Jouw fitnessdrankje – ter ondersteuning

Forever Freedom® dient ter ondersteuning en instandhouding van het bewegingsapparaat en wordt daarom vooral aanbevolen voor sporters, actieve mensen en iedereen die veel bewegingsvrijheid wil. Een fitnessdrankje met veel aloë vera.

Een bijzonder pluspunt

Aloë Vera om te drinken – dat is compacte kracht voor je lichaam. Elke ochtend, dag na dag. Zorgvuldig verwijderd uit het bladpulp van de aloë vera plant gaan de waardevolle vitale stoffen en voedingsstoffen rechtstreeks naar je glas.

3 Stuks van €134,40oor €114,24

1 Fles: €44,80